Read more Read more

Behovet av en ny garderob – handla online

Det finns alltid behov av nya kläder, ibland handlar det mer om förnyelse, andra gånger att komplettera den garderob som redan finns. Det kan vara så att du vill hitta en färg att komplettera garderoben med. Alternativt hitta värmande vinterkläder eller nya och somriga vårkläder. Vind och väder varierar, så även smak och tycke. Det är också alltid underbart att vara ute i naturen och då passar XL Kläder väldigt bra.

En ny garderob för sportkläder

Vad ska du tänka på när du skapar en kollektion med sportkläder? Det är bra att välja material som andas till exempel bomull eller polyester. Det senare materialet andas inte i sig men det suger åt sig svett och känns därmed torrt. Därför använder många det inom tygtillverkning i en kombination med bomull. Andra material är nylon för stretch och viskos för lätthet.

Inspiration för sport och trender

Det finns mycket att läsa och hämta inspiration ifrån när det gäller vardag och äventyr. Vare sig du sportar eller är intresserad av mode, så vill du hålla dig uppdaterad om trender. Bli inspirerad av trender på stan, tidningar och podcasts om kläder och mode. En trendsättare inom tennisen är Naomi Osaka. Inom tennisen började det med systrarna Williams i Wimbledon. Skapa och hitta din alldeles egen stil.