Read more Read more

Ta hand om dina skor

Det är viktigt att du vårdar dina skor på rätt sätt. De hjälper dig att ta dig fram och vara bekväm hela dagen. Beroende på vilket material dina skor är finns det olika sätt att göra rent dem på. Använd rätt metoder för att få de snyggaste skorna i stan.

Vårda på rätt sätt

Har du ett par fina skinnskor som du vill bevara är en skokräm en bra produkt att ha. Krämen vårdar, skyddar samt ger lite glans. För att skydda dina skor behöver du bara ett tunt lager. Har du däremot ett par skor av mocka bör du i stället använda dig av en impregneringsspray. Dina skor blir då skyddade från både smuts och vatten vilket gör att du slipper fula fläckar som annars är lätt att få.

Även sneakers är viktiga att ta hand om. Du bör med fördel borsta eller torka av dina skor efter du använt dem. Smutsen på skorna sätter sig därmed inte vilket gör det lättare för dig att göra rent.

Det finns ett stort utbud av skovård när du vill handla online. Hitta rätt för just dig och dina skor och slipp oroa dig över att dina skor ska förstöras efter en dag på stan.